I sommersesongen er det utallige mil med fjell som kan utforskes. Hotellet er et godt startpunkt for det majestetiske fjellet Snøhetta - så man kan lade opp batteriene hos oss før og etter turen.

Vi er også ett godt startpunkt/endepunkt for den populære sykkeltraseen Tour de Dovre, som har blitt omtalt både i Reiselyst og på God morgen Norge. 

Dombås sentrum kan by på flere små nisjebutikker og kafeer som selger produkter du ikke finner andre steder. For de som er historieinteressert kan det være verdt å ta turen innom Dombås minnepark eller Lesja bygdemuseum

Snøhetta viewpoint, utsikt fra innendørs

Viewpoint Snøhetta - mot Snøhetta-massivet. Foto: Ketil JacobsenTrenger du litt tilleggsinspirasjon for hva du skal gjøre når du er på Dombås? 
Da kan du besøke www.nasjonalparkriket.no - de har mange gode forslag og tips for deg som ønsker å se og oppleve Gudbrandsdalen. 

Ønsker du å leie el-sykkel? Ta kontakt med Dovrefjell Adventures på www.dovrefjelladventures.no. De tilbyr utleie av el-sykler og arrangerer guidet turer, så med de kan du dra på elgsafari på el-sykkel blant annet. 

Interessert i å se dyrelivet på Dovrefjell? Ønsker du guidet tur kan du sjekke ut Dovre & Lesja Aktiv på www.dovrelesja.no. De tilbyr blant annet moskussafari, elgsafari og fuglekikking med guide. 

Ønsker du å se Viewpoint Snøhetta kan du besøke denne siden for sesongåpningstider og ankomst dit. 

For informasjon om Trollstigen kan du besøke denne siden. Veistrekningen er vanligvis åpen fra midten av mai og til snøen faller om høsten, men er man usikker kan man ringe Statens Vegvesen på 22 07 30 00 eller søke på trafikkplanleggeren deres her.