fasade

Om Dombås Hotel

Trenger du en hvil for natten?

Dombås hotell ligger på vestsiden av Dombås sentrum. Selve hotellet består av to fløyer som er bygd sammen - den ene fløyen, også kalt gamlefløyen, er fra 1970-tallet bestående av 54 dobbeltrom og 5 familierom. Hovedbygget, også kalt nye fløyen, består av 40 rom fordelt mellom enkeltrom/dobbeltrom/tremannsrom/firemannsrom og Presidential suiten. Her er også resepsjonen, spisesal, bar og konferanserom. 

I tillegg til hotellet har vi også ett eget motell som heter Dombåstun. Disse rommene ligger cirka. 150-200 meter bak hotellet. Her har vi totalt 18 nyrenoverte motellrom (15 dobbeltrom og 3 firemannsrom). Innsjekk, frokost og utsjekk er på hotellet, og man har tilgang til alle hotellets fasiliteter (f.eks. fri tilgang på kaffe/te, sauna, TV i lobby, aviser til utlån) selv om man har rom på Dombåstun.


Resepsjonen vår er bemannet hele døgnet og vi er alltid tilgjengelig på telefon 61 24 10 01.
Innsjekk: Fra 15.00
Utsjekk: 11.00 

Spisesal/restaurant:

Spisesalen vår kan romme opp til 130 gjester og har en nydelig utsikt sørover mot Gudbrandsdalen.
*Frokost serveres kl.07:00-10:00 hver dag.
*I lavsesong (høst/vinter/vår) har vi buffet hovedsakelig mandag-torsdag kl.18:00-21:00. Vi anbefaler likevel å ta kontakt med oss for å sjekke om vi har åpen restaurant. På sommeren er middagsbuffeten åpen hver dag kl.18:00-21:00.  

Vi tar også i mot lunsjgrupper og lag ved forespørsel. 

 

Kurs og konferanselokaler: 

Vi har moderne konferanselokaler som rommer opp til 120 gjester, og vi kan lage lunsj til små og store grupper. Les mer om våre møtefasiliteter.

Bar:

Vi har lobbybar med alle fasiliteter og har blant annet godt utvalg av ølsorter, viner, whiskey og lignende. Vi selger også snacks som nøtter og potetgull. 

 

 

Brannen i 2007

Mange av våre gjester minnes gamle Dombås hotell og vi får stadig spørsmål om den tragiske hendelsen. 

19.mai 2007 brant det gamle ærverdige Dombås hotell ned. Det var ett flott bygg som fikk stå i nesten 100 år. Brannen skjedde på ettermiddagen og alle gjester og ansatte ble evakuert fra hotellet og ingen liv gikk tapt. Bygningen derimot ble totalskadd. Årsaken til brannen ble aldri funnet.  Under plan-og bygningstiden for den nye fløyen ble gammelfløyen fortsatt brukt. Resepsjonen var på Dombåstun og rommene der ble også brukt. I mars 2014 sto den nye fløyen ferdig og hotellet har siden den gang merket en stor økning i antall gjester og konferanser. Vi vil stadige forbedre oss og jobber hver dag mot utvikling og kvalitet. 

Det gamle hotellet

Slik så hotellet ut før brannen i 2007.

 

Fotografer: 
Forsidebilder 
Fasade: Erland Kirkebøen Husom ved Nasjonalparkriket 
Dombåstun Erland Kirkebøen Husom/Nasjonalparkriket 
Viewpoint snøhetta Kristoffer Mæle Thuestad /Nasjonalparkriket


Andre bilder 
Jeger på Dovrefjell Martin Amble Ruge/Nasjonalparkriket 
Moskus på Dovrefjell: Maren Valle Høihjelle
Moskus med Kalverer, moskus v/Terje Rian: Mountain experience (Terje Rian)

Bilder av rom/konferansefasiliteter 
Erland kirkebøen Husom/Nasjonalparkriket, Dombås hotell