Fjellbygda Dombås er omgitt av nasjonalparker og storslått natur. Nasjonalparkene Dovrefjell-Sunndalsfjella, Dovre, Rondane og Reinheimen ligger på alle kanter og kan by på fantastiske naturopplevelser, også på vinteren. 


Vintertur til Dombås? 
Kan vi friste med vintertur til Dombås? Her har vi utallige turmuligheter; korte og lange turer, lette eller krevende. Vi anbefaler å sjekke her på UT.no. Du kan velge type tur, vanskelighetsgrad, varighet og lignende.
Er du interessert i å se dyrelivet på Dovrefjell (for eksempel moskussafari eller elgsafari) kan du sjekke her for mer informasjon. 
Ellers kan vi anbefale å følge med på nasjonalparkrikets sine sider her for inspirasjon og informasjon.


 

Skisamling på Dombås?

Bygda er svært snøsikker og langrennsskiene kunne allerede tas i bruk den 27.oktober hos Dombås skiarena.
Vi har lang erfaring med å ta imot langrennsløpere, skiskyttere og alpinkjørere på samlinger, og på konkurranser. Hotellet ligger kun 5 minutters kjøring fra Dombås skiarena og Dombås skiheiser. Her er det milevis med preparerte langrennsløyper i nydelige omgivelser. For å se når løypene sist har blitt kjørt opp se her.  For informasjon om alpinanlegget trykk her. 
For priser på overnatting i forbindelse med skisamling ta kontakt med oss direkte på [email protected] 
 

Vil du gå på ski utenfor preparerte løyper, er det flere topper i området som egner seg for dette også. Denne siden kan være til inspirasjon til skiturer i fjellet når snøen har fått lagt seg der. Husk å les deg opp på skred og rasfare i området før turen og ha alltid fjellvettreglene i bakhodet.

God tur og velkommen til oss!